Storitve

Kontaktiraj nas za individualno svetovanje.

Zavedati se moramo, da je vsaka koža svoja zgodba, zato spodbujam in zagovarjam, da niti dve ne moremo zdraviti enako. Pri odpravi težav s katerimi se sooča vaša koža sta najpomembnejša dva dejavnika: strukturiran pristop ter doslednost. Na tem mestu si o tretmajih lahko informativno preberete več, vsekakor pa prijazno pozivam, da nas kontaktirate za brezplačno svetovanje in usmeritev. 

 

KEMIČNI PILING

TEHNIKA ZA IZBOLJŠANJE IZGLEDA KOŽE

Kemični piling je kožni tretma, ki je namenjen zdravljenju različnih kožnih stanj kot so akne, hiperpigmentcije, posledice staranja ipd.

 

Pri tretmaju se uporabljajo različne kisline (raztopine), ki povzročajo pospešeno obnovo kožnih celic, kar vodi v piljenje odmrlih celic. Novonastala koža je posledično bolj gladka, svetlejša in manj nagubana

Obstaja seveda več vrst oz tipov kemičnih pilingov - primerno zdravljene izberemo na podlagi problema kože, tipa, biološke dobe in fototipa kože. 

Za vidne rezultate je potrebnih 3-6 tretmajev (odvisno od kože).

 

GLOBINSKO ČIŠČENJE

Tretma se izvaja z ultrazvočno spatulo, ki kožo globinsko očisti in obenem masira. Je neagresivna metoda, s katero odstranimo odmrle celice s površine kože, omilimo pigmentne madeže, očistimo ogrce in kožo pripravimo na vnos aktivnih sestavin.

S tem postopkom kožo globinsko očistimo brez stiskanja, zato je posledično koža manj razdražena postopek pa manj boleč.

TEHNIKA ZA ČIŠČENJE PROBLEMATIČNE KOŽE

 

MICRONEEDLING & MEZOTERAPIJA

Microneedling (mezoterapija) je učinkovita terapija, s katero spodbujamo tvorbo naravnega kolagena in odpravljamo manjše napake na koži obraza obenem pa izboljšamo strukturo kože. Pri tej terapiji povzročimo kontrolirano mikro poškodbo kože, ki se odzove tako, da proizvede nove celice.  Je tretma, pri katerem vbrizgavamo aktivne snovi v kožo s pomočjo izjemno tankih igel, ki ne segajo globlje od epidermisa. Uporabljamo jo za pomlajevanje obraza, glajenje gub, odpravo celulita in zdravljenje izpadanja las.


BB GLOW  je podkategorija microneedlinga, ki učinkovito združuje Anti-Age in Foundation učinke za dolgotrajen, svež izgled, brez potrebe po nošenju make-upa.

Postopek je varen in ga izvaja samo izobražena in izkušena kozmetičarka.

Za več informacij in svetovanje kliknite tukaj ali pa nam pišite kar v chat.

TERAPIJA Z UPORABO MICRO IGLIC

 

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravljanje celulita in preoblikovanje telesa, v našem salonu pa v izvedbo vključimo tudi elemente masaže za sproščanje.

 

Masaža se izvaja z različnimi lesenimi valjčki, na različnih delih telesa odvisno od težave (odprava celulita, dvig zadnjice, odprava maščobe, detox, …), obenem pa se priporoča tudi za odpravljanje bolečin, sprostitev in lepši tonus kože.

 

Z maderoterapijo obraza, ki se izvaja na isti način kot za telo le z manjšimi pripomočki, pa celice kože oskrbimo z kisikom, osvežimo ter učvrstimo obraz. Viden je takojšen lifting, ki je alternativa botoksu.

Ko želimo imeti hitrejši učinek izgube maščobe, hujšanja ali učvrščevanja telesa, seveda priporočamo kombinacijo vadbe in maderoterapije. Ob začetku sprememb telesa (izguba maščobe, kilogramov, problikovanje) se sama struktura kože spreminja. Z maderoterapijo jo izboljšamo in sproti odpravljamo celulit, pomaga pa tudi pri samem hujšanju ter pospeši rezultate.

TERAPIJA ZA ODPRAVO CELULITA

 

RADIOFREKVENČNA TERAPIJA

Radiofrekvenca je revolucionarna novost na področju estetike, kjer z neinvazivno metodo dosegamo izjemne rezultate.

 

Radiofrekvenca obraza je kontrolirano globinsko segrevanje kože, ki privede do izboljšanja metabolizma celic, povečanja mišičnega tonusa in elastičnosti tkiva ter nastanka novega kolagena. 

Radiofrekvenco (RF) uporabljamo ne samo za zategovanje in oblikovanje kože obraza in telesa, pomembna je tudi na področju fizioterapije. Novejše raziskave kažejo, da se v kombinaciji z vacum RDT terapijo, pospeši okrevanje po akutnih poškodbah tudi do 50%.

Za svetovanje in več informacij kliknite tukaj ali pa nam pišite kar v chat.

REVOLUCIONARNA TEHNIKA OBLIKOVANJA TELESA 

REVOLUCIONARNA TEHNIKA OBLIKOVANJA TELESA 

 

MESOTM PEELING FACIAL

Meso Peeling je pomlajevalni tretma za kožo, navdihnjen s strani estetske medicine. Ta neinvazivna, brez bolečinska terapija je dokazana metoda, ki vašo kožo pusti zdravo, sijočo in brez nepopolnosti. 
Meso Peeling je podoben tako dermatološkim pilingom kot mesoterapiji, ki sta vodilni metodi pomlajevanja kože v estetski medicini. 
Prednost Meso Peelinga je nemoteno družbeno življenje, saj po opravljenem posegu koža ni tako občutljiva, ni potrebno popolno izogibanje sonca, rezultati pa so enaki kot pri klasičnih kemičnih pilingih srednje jakosti. 

Princip delovanja je enostaven: odstranimo odmrle celice, ki "dušijo" kožo in aktiviramo proizvodnjo kolagena. Posledično je koža bolj zategnjena, sijoča in enotnega tona. 

Seveda obstaja več različnih pilingov, glede na aplicirani serum, primernega pa izberemo glede na kožno stanje, ki ga želimo zdraviti.

Za svetovanje in več informacij kliknite tukaj ali pa nam pišite kar v chat.

POMLAJEVANJE IN ZDRAVLJENJE KOŽE Z MEDICINSKO KOZMETIKO